Specialiști în Cloud

experts

Mereu dedicați inovațiilor din tehnologie și business, Teamnet a dezvoltat în ultimii ani o expertiză vastă în zona de Cloud, prin intermediul companiei Ymens din cadrul grupului. Ymens, în calitate de primul broker de cloud in România, reunește astăzi peste 70 de profesioniști certificați ce acoperă o gamă variată de competențe tehnice și de business.

Expertiza specialiștilor noștri în Cloud provine din multiplele specializări deținute de membrii săi, precum consultanță tehnică pe tehnologii și industrii complexe, consultanță de business în zona de strategie IT și Cloudsourcing, analiza de business, dezvoltare și implementare, arhitectură de soluție, de sistem, de infrastructură sau de aplicații, definirea de procese și metodologii sau coordonarea de proiecte complexe.

În calitate de Microsoft Gold Collaboration & Content Competency Partner, Ymens deține competențe avansate în segmentul produselor Microsoft, cu precădere pentru soluțiile Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Project, Office 365 și Windows Azure. Expertiza specialiștilor noștri în cloud din zona tehnologiilor Microsoft este susținută printr-un set important de certificări recunoscute, atât în România, cât și pe piața internațională.

Teamnet, prin Ymens, pune la dispoziția clienților săi o platformă cloud versatilă dedicată mediilor de lucru bazate pe eficiență, alături de aplicații de business livrate ca și serviciu atât clienților din mediul privat cât și celor din sectorul public. Pentru a dezvolta și implementa cu succes soluții cloud moderne și personalizate pe specificul clienților, echipa de Research & Development din cadrul companiei este formată din specialiști cu expertiză în:

cloud_specilists

Atât prin intermediul proiectelor dezvoltate, cât și prin preocuparea continuă în direcția obținerii de noi competențe în IT în general și în cloud în particular, experții noștri tehnici dețin cunoștințe avansate în zona de virtualizare, storage, networking, data center, cloud orchestration, administrare OpenStack, cloud identity management, IT security etc.

Proiectele noastre de cloud derulate de echipa Ymens cuprind atât implementări de soluții de business în cadrul diferitelor industrii, cât și dezvoltări și conceptualizări de proiecte complexe, cu impact la nivel național. Expertiza și abilitățile puse în slujba acestor proiecte au fost deja recunoscute atât în România, cât și la nivel internațional. În 2014, am câștigat premiului european pentru “Best Cloud Service Public Sector” în cadrul competiției internaționale EuroCloud. Premiul a fost oferit pentru un proiect cloud de referință pentru sectorul public de sănătate din România: Registrul Național al Pacienților cu Poliartită Reumatoidă.

Compania noastră de Cloud este o organizație cu un amestec unic de specializări, talent și competențe, care se dedică permanent atragerii celor mai buni specialiști în echipă. Prin programe specifice de pregătire, echipa de cloud din cadrul grupului Teamnet se îmbogățește astfel continuu cu noi competențe și cunoștințe în zona celor mai noi tehnologii.