Specialisti software si integrare

experts

Specialisti software si integrareEchipa noastră de programatori, analişti, arhitecţi de sistem și technical project manageri au expertiză în crearea de soluţii tehnologice pentru diverse arii de activitate, dezvoltate pe baza celor mai noi tehnologii.

Echipa de specialiști în software și integrare reprezintă un element cheie în crearea tuturor proiectelor noastre de anvergură, care presupun integrarea mai multor tehnologii într-un sistem informatic complex.

Aceştia se ocupă de găsirea soluțiilor potrivite cerințelor clientului, precedată de analiza acestora în profunzime, dezvoltarea sistemelor integrate și implementarea lor.  Colegii noștri colaborează cu clienții la fiecare pas, pentru a ne asigura că rezultatul final este în concordanță cu așteptările acestora, asigurând mentenanța și suportul după finalizarea proiectului. Obiectivul nostru este să dezvoltăm și să optimizăm în mod continuu sistemele create, ceea ce putem face cu ajutorul acestor experți.

Echipa de specialiști în software și integrare are diverse specializări, cele mai reprezentative pentru domeniul nostru de activitate fiind arhitectura de sistem, dezvoltarea .Net/Java/Mobile, analiza de business, bazele de date și programarea web. În munca lor, aceștia utilizează o serie de tehnologii (software, hardware, integrare de sisteme, dezvoltare la cheie), pe care le folosesc cu abilitate în construirea de sisteme integrate.

Pentru a oferi cele mai inovative soluții, echipa noastră este orientată mereu spre obținerea de noi certificări și pe acumularea de know-how. În Teamnet, avem peste 200 de certificări și 100 de cursuri în dezvoltare software, integrare de sisteme și analiză de business. Acestea sunt obținute de la partenerii noștri strategici printre care IBM, Oracle și Microsoft.

Proiecte: cu ajutorul acestor specialişti am reuşit să dezvoltăm proiectele de anvergură care fac din Teamnet un lider pe piaţa regională: Orizont, eViza, SNIV, eTerra, Revisal, Sistemul integrat pentru serviciul de urgență, Software pentru scenarii de dezastru, SINCRON, Sistemul integrat al APIA, Sistemul Integrat de Mediu, WIMS, SMSUMB.