Operațiuni IT

IT operations

Prin gama noastră de servicii în Operațiuni IT, oferim organizațiilor acces la performanță. Cu peste 100 de proiecte implementate și o vastă experiență acumulată în zone precum mentenanță, instalare hardware-software sau administrare de servere și baze de date, suntem un partener ideal în generarea transformării companiilor și instituțiilor.

Infrastructura dezvoltată şi administrată de noi este utilizată zilnic de milioane de oameni din România şi din afara graniţelor, din domenii variate, precum petrol şi gaze sau instituţii bancare. Soluţiile noastre se pot integra cu ușurinţă cu alte soluţii de business, asigurându-se un transfer securizat de date în cadrul fiecărei companii, una dintre prioritățile noastre fiind asigurarea și creșterea securității informatice.
De la consultanţă şi audit până la mentenanţă, suport tehnic şi închiriere echipamente, echipa noastră de peste 80 de specialişti complet certificaţi pentru procese ITIL asigură securitate, productivitate şi o reducere considerabilă a costurilor, atât pe partea hardware, cât şi pe cea de aplicaţii dedicate.