Procese industriale
consultanta

Coroborând nevoia clienților cu expertiza specialiștilor noștri și experiența noastră de peste 10 ani în proiecte complexe de infrastructură tehnologică, am identificat un nou domeniu unde putem să ne aducem o contribuție majoră, în vederea creșterii potențialului din regiune – Engineering.

O echipă de peste 30 experți, ingineri specializați în automatizări, sisteme de control distribuite, comunicații SCADA și sisteme informatice industriale, oferă clienților noștri cele mai complete servicii de consultanță în domeniul proiectării de procese industriale.

Oferim servicii de consultanță care acoperă o gamă largă de nevoi, de la concept la design detaliat, bazându-ne pe întelegerea aprofundată a proiectelor necesare în urmatoarele sectoare: construcție infrastructură pentru lucrări de apă și canal, alimentare cu apă și stații de tratare a apei potabile, canalizare și tratament de desalinizare a apei, deșeuri și eliminare deșeuri, stații de epurare a apelor uzate, rețele de canalizare.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul automatizărilor industriale a specialiștilor noștri, certificările echipei și ale companiei în domeniul calității (ISO 9001, ISO 14001), precum și instrumentele și tehnicile folosite de aceștia în implementarea proiectelor reprezintă atuurile noastre și garantează livrarea unor rezultate sustenabile.

Mai mult decât atât, într-un domeniu aflat într-o continuă schimbare, atât din punctul de vedere al reglementărilor legale, cât și al tehnologiei, adaptabilitatea echipei și deschiderea către inovație sunt atribute importante, care ne oferă un avantaj competitiv.

Într-un segment de piață al integratorilor de sisteme, avem curajul să îmbinăm înalta specializare dobândită într-un segment de nișă cu abilitățile de integrare a sistemelor și cu experiența specialiștilor și partenerilor noștri, aducând astfel valoare adăugată organizațiilor publice și private din regiune.

Echipa noastră de experți specializați în domeniul Engineering acoperă o gamă largă de servicii în sfera proiectării de procese industriale:

  • Proiectare de procese pentru proiecte legate de apă. Servicii de proiectare de proces pentru sisteme de apă și canalizare, stații de epurare și tratare a apelor.
  • Proiectare electrică. Oferim servicii de consultanță pentru proiectarea stațiilor și instalațiilor electrice și pentru înregistrarea și gestiunea eficientă a consumului de energie electrică.
  • Proiectare construcții civile. Servicii de proiectare pentru lucrări de construcții civile, ce presupun instalarea de echipamente tehnologice, lucrări în domeniul apei și deșeurilor.

Unul dintre cele mai reprezentative proiecte în acest domeniu este proiectarea stațiilor de epurare din localitățile Bistrița, Beclean, Salva și Sângeorz-Băi, având ca și client compania AquaBis.

Serviciile de consultanță în proiectarea proceselor industriale oferite în cadrul acestui proiect includ proiectarea efectivă a tehnologiei folosite în stațiile de epurare, care presupune și proiectarea fluxului tehnologic, dimensionarea echipamentelor și a costurilor de operare, proiectare SCADA, automatizări și rețele electrice de joasă și medie tensiune, proiectarea de construcții civile (infrastructură pentru echipamente și drumuri de acces) și proiectarea rețelelor de apă și canalizare și a racordurilor.

Echipa noastră dispune de cei mai buni specialiști tehnologi care urmăresc dimensionarea liniei tehnologice a stațiilor de epurare, oferind clientului nostru cele mai bune soluții în fluxul tehnologic al acestora, bazate pe echipamente inovative, de ultimă generație.

Orientarea proiectanților noștri către folosirea în proiect a celor mai inovative soluții tehnologice este menită să asigure clientului nostru costuri de operare minime.