Management de proiecte
consultanta

Peste 150 proiecte finalizate cu succes, însumând investiții de peste 150 milioane Euro, o vechime de 11 ani în managementul de proiect procedural și o metodologie proprie adaptată specificului clienților noștri, 30 de manageri de proiect și peste 40 de certificări ale echipei, fac din Teamnet un centru de excelență regional, care deservește nevoile clienților noștri în materie de servicii de consultanță în management de proiecte.

Învățarea continuă și determinarea echipei noastre au facut posibilă câștigarea competiției „Project of the Year” (cu proiectul „Software-ul pentru Scenarii la Dezastre”) în cadrul evenimentului PM Days 2013, organizat de PMI Chapter Romania. Același proiect a obținut şi premiul în categoria “Tehnologia Informaţiei”, în timp ce sistemul HIRRUS miniUAV a fost desemnat câştigător în categoria destinată proiectelor de cercetare. În cadrul conferinței internaționale PM Days 2014, două dintre proiectele noastre au primit diplomă de excelenţă în Project Management: SINCRON şi eViza.

Unul dintre atuurile nostre este relația de parteneriat pe care o dezvoltăm cu clienții noștri. Suntem alături de aceștia în toate etapele proiectului, de la inițiere, planificare și execuție, trecând prin monitorizare și control în desfășurarea proiectului, în vederea finalizarii cu succes a acestuia. Mai mult decât atât, ne asigurăm constant de reușita proiectelor noastre chiar și dupa finalizarea acestora. Astfel, din luna iulie a anului 2014, Teamnet si PMI Chapter Romania devin parteneri pentru dezvoltarea competenţelor de management de proiecte în Romania. Acest parteneriat este primul încheiat pe plan local de asociația globală de top din domeniul managementului de proiect. Mai multe detalii despre acest subiect la secţiunea Comunicate de presa Parteneriat Strategic PMI.

Principalele arii de expertiză ale specialiștilor noștri sunt: management de proiect pentru implementarea de sisteme IT integrate, management de proiect pentru proiecte cu finanțare europeană, management de proiect în domeniul construcțiilor civile.

Toți membrii echipei noastre beneficiază de o pregătire profesională solidă, fiind certificați de cele mai recunoscute autorități în domeniu. Câteva dintre certificările noastre: Project Management Professional (PMI), Management of Risk Registered Practitioner (AMP Group), Prince 2 Registered Practitioner (APMG International), P3O Registered Practitioner (AMP Group), Agile Project Management Registered Practitioner (APMG International).

Prin serviciile de management de proiect oferite ne adresăm în principal clienților care activează în următoarele industrii: servicii publice şi guvernare, siguranță publică, sănătate și transport.

Prin serviciile de consultanță în managementul de proiecte asigurăm clienților noștri derularea în condiții optime a proiectelor: încadrare în timp, buget și parametrii de calitate, respectarea ariei de acoperire dorite, planificarea corespunzătoare a etapelor conform mediului de lucru, constrângerilor și culturii organizaționale a acestora.  De asemenea, ne asigurăm și de identificarea punctelor cheie, de planificarea riguroasă a resurselor și monitorizarea respectării termenelor din cadrul proiectului.

Principalele arii de expertiză în management de proiect:

  • Implementare de sisteme IT integrate. Încă de la înființarea departamentului de Project Management, în urmă cu 8 ani, ne-am preocupat constant de oferirea celor mai bune soluții clienților noștri în domeniul IT.
  • Implementare proiecte cu finanțare europeană. Din dorința de a contribui la creșterea absorbției de fonduri europene, am ales să ne diversificăm portofoliul de servicii. Astfel, în 2007 am venit în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de management de proiect adaptate specificului proiectelor cu finanțare europeană.
  • Implementare proiecte în domeniul construcțiilor civile. În acest domeniu oferim servicii de management de proiect pentru următoarele activități: amenajări clădiri, mutare locații, construcție sedii noi etc. Echipa dedicată acestui segment de servicii este alcătuită din manageri de proiect ingineri, cu experiență în domeniul construcțiilor. Câteva dintre serviciile oferite: management subcontractori, site management, management de contract, supervizare tehnică etc.

HIRRUS miniUAV

De asemenea, câştigător în cadrul evenimentului PM Days 2013, la categoria “Cercetare”, proiectul HIRRUS miniUAV, este prima iniţiativă românească având 100% capital privat pentru cercetare şi dezvoltare în domeniul tehnologiei UAV, care s-a materializat într-un sistem complet funcţional. Configurat cu senzori şi echipamente de supraveghere, sistemul poate executa misiuni variate în diferite domenii precum agricultură (analiza culturilor agricole, a eficienţei sistemelor de irigare etc.), domeniul forestier (managementul defrişărilor), managementul situaţiilor de urgenţă (cutremure, inundaţii, incendii etc.), securitatea frontierelor, monitorizarea traficului rutier, combaterea infracţionalităţii (supravegherea conductelor de petrol şi gaze, monitorizarea braconajului) şi alte arii de aplicabilitate.

[mai mult]

Sistem de prevenire a inundaţiilor pe Dunăre

Sistemul informatic gestionează riscurile în caz de inundaţii şi este conectat cu toate ţările din Uniunea Europeană prin care trece Dunărea de la izvor la vărsare.

[mai mult]

Natura 2000

Acest sistem integrat ajută la implementarea directivelor stabilite de Comisia Europeană cu privire la administrarea ariilor protejate.

[mai mult]

Flora și Fauna - Sistemul de gestionare a informaţiilor privind biodiversitatea

Cu ajutorul acestuia, administratorii şi custozii ariilor protejate colectează date pe care le raportează către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului.

[mai mult]

Aplicaţie de raportare către UE

Prin intermediul acesteia, ţările membre ale Uniunii Europene generează şi raportează datele geospaţiale privind arealul de distribuţie a speciilor şi habitatelor.

[mai mult]

Primo

Acest plan integrat de management gestionează cele 27 de arii protejate din judeţul Constanţa.

[mai mult]

SIMPOP - Sistem Informațional pentru Gestionarea Programului Operaţional de Pescuit

Automatizează activităţile de gestionare, monitorizare şi control al fondurilor recepţionate prin intermediul Programului Operaţional de Pescuit.

[mai mult]

Sisteme Integrate Utilizate în Domeniul Pescuitului

Reprezintă dezvoltarea unui sistem integrat care asigură gestionarea licenţelor de pescuit şi a navelor pescarilor.

[mai mult]

SAR - Sistem de căutare şi salvare

Sistemul central care coordonează activităţile de căutare şi salvare în caz de incidente aviatice civile.

[mai mult]
ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală

APDRP

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit

apele_romane

Administrația Națională Apele Române

ORI

Oficiul Român pentru Imigrări

INFizica_Pamantului

Institutul Național pentru Fizică a Pământului

PMB

Primăria Municipiului București

MAE

Ministerul Afacerilor Externe

MAI

Ministerul Afacerilor Interne

CNPP

Casa Națională de Pensii Publice

ITM

Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului București

Ministry_of_Interior

Ministrul Afacerilor Interne (Serbia)

centrul_national_romania_digitala

Centrul Național România Digitală

MSanatatii

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale

consiliul_judetean_olt

Consiliul Județean Olt

consiliul_judetean_giurgiu

Consiliul Județean Giurgiu