Siguranță publică

industry_public

Creăm cele mai performante sisteme de siguranţă publică.

Dovadă că ne implicăm direct în societate, aducând garanţia că cele mai eficiente tehnologii sunt folosite în slujba ei, stau sistemele de alertare în caz de urgenţă și pentru intervenţii rapide, operaţiuni de căutare şi salvare dezvoltate de Teamnet.

Credem în puterea tehnologiei din spatele operaţiunilor, aceea care asigură un management performant al reacţiilor la crize, ce reduce timpii de avertizare şi de acţiune. Tehnologia noastră eficientizează operațiunile din teren, integrează toate informaţiile dezvoltând algoritmi complecși și, dincolo de toate acestea, tehnologia noastră salvează vieți.

Soluţii complete de gestiune de resurse şi suport aferent

Proiectăm şi implementăm soluţii complete pentru planificarea resurselor și coordonarea echipelor de intervenții în teren.

Sisteme de alertă

Suntem dedicaţi salvării vieţilor omeneşti. De aceea, proiectăm, implementăm și integrăm sisteme de alertare, reţele de senzori şi de comunicaţii şi scheme de răspuns ce cresc extrem de mult capacităţile de intervenţie rapidă în caz de calamităţi.

Sisteme de monitorizare, informare şi avertizare

Credem în transparenţă şi în informarea rapidă a cetăţenilor în cazuri extreme, ce anunţă evenimente periculoase. De aceea, dezvoltăm sisteme de previzionare, le implementăm şi le integrăm, instruim utilizatorii şi facilităm oferirea tuturor informaţiilor necesare şi luarea măsurilor cerute în timp real.

Soluții GIS

Proiectăm și implementăm soluții geospațiale complete care ajută la localizarea incidentelor pe hartă și coordonarea eficientă a echipelor de intervenție. Avem o expertiză de 5 ani în dezvoltarea hărţilor şi sistemelor geospaţiale.

Oferire de date relevante, precise şi corect localizate, în timp real

Prin intermediul sistemului Hirrus, putem pune la dispoziție informații relevante pentru intervenția echipelor de urgență.
SIRENE - Consultanţă şi analiză pentru crearea aplicaţiei SIRENE şi a dotării tehnice a Biroului SIRENE

SIRENE - Consultanţă şi analiză pentru crearea aplicaţiei SIRENE şi a dotării tehnice a Biroului SIRENE

În cadrul proiectului SIRENE, am oferit consultanță pentru managementul schimbărilor impuse de implementarea unui sistem informatic care a avut drept scop crearea unui centru naţional de schimb de informaţii între România şi statele UE. Centrul gestionează informații referitoare la alertele emise de instituţiile poliţieneşti din Uniunea Europeană.
SAR - Sistem de căutare şi salvare

SAR - Sistem de căutare şi salvare

Centrul de coordonare al activităţilor de căutare şi salvare în caz de incidente aviatice civile.
Sistem de prevenire a inundaţiilor pe Dunăre

Sistem de prevenire a inundaţiilor pe Dunăre

Sistemul informatic gestionează riscurile în caz de inundaţie şi este conectat cu toate ţările din Uniunea Europeană prin care trece Dunărea de la izvor la vărsare.
INFizica_Pamantului

Institutul Național pentru Fizică a Pământului

MAPN

Ministerul Apărării Naționale

STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale

PMB

Primăria Municipiului București