Specialiști în interoperabilitate

experts

Specialisti InteroperabilitateCu ajutorul lor dezvoltam sisteme informatice medicale, conforme cu standardele de schimb de informații în domeniul medical. Astfel, soluțiile de eHealth devin interoperabile, iar schimbul de informații între furnizorii de servicii medicale este mai simplu de realizat.

În cadrul Teamnet Dedalus, activează specialiști în interoperabilitate specifică tehnologiei sanitare. Această echipă contribuie la dezvoltarea și implementarea, în spitalele din România, a suitei ARMONIA®sanita. Sistemul informatic este alcătuit din module interoperabile, menite să sprijine o comunicare eficientă și colaborarea într-un spital, precum și managementul integrat al tuturor serviciilor medicale din spital: clinice, paraclinice sau de urgență.

Expertiza specialiștilor în acest domeniu este susținută de certificări HL7, asociație internațională care reglementează schimbul de date în domeniul medical. Cunoștințele dobândite oferă echipei instrumentele necesare pentru dezvoltarea unui sistem informatic deschis, ușor de integrat cu soluții existente în spitale, și de interfațat cu sistemele naționale din sănătate (SIUI, Rețeta Electronică, Dosarul Electronic).

Competența specialiștilor în interoperabilitate ne recomandă pentru proiecte complexe, de integrare a fluxurilor de lucru între mai mulți furnizori de servicii medicale, precum și pentru schimbul de informații în timp real între aceștia. Susținem astfel trecerea spre un sistem medical colaborativ, orientat spre o abordare integrată a fiecărui pacient.