FAQ

faq

Teamnet este un grup de companii cu o dinamică accelerată, care se dezvoltă în mod constant, urmând direcțiile strategice de business. Evoluția unui angajat în cadrul companiei noastre se raportează la ritmul nostru de lucru și de dezvoltare.

În Teamnet poți începe ca junior și poți evolua până la nivelul de expert în profesia ta, sau poți alege să iți diversifici aria de expertiză lucrând și în alte domenii, sau pe alte nivele, în funcție de aptitudinile dovedite.

În viziunea noastră, noii angajați de astăzi sunt viitori experți și manageri. De aceea, atunci când se deschid noi poziții de leadership sau management în cadrul companiei, care necesită un grad de expertiză mai ridicat, în primul rând căutăm candidați potriviți în interiorul companiei.

În timp compania noastră a crescut și, odată cu ea, s-au dezvoltat noi departamente și roluri. Fiecare coleg își poate exprima opțiunea de a evolua în cadrul grupului în direcția pe care și-o dorește și pentru care are potențial de dezvoltare. Avem multe exemple printre colegii care au crescut în cadrul Teamnet: de la tester la analist de business, de la developer la team leader sau project manager.

Procesul de evaluare a performanței se desfășoară anual. Fiecare angajat are un set de obiective setate, care se măsoară prin raportarea la un set relevant de KPI. Intermediar evaluării finale, pe parcursul anului au loc mai multe întâlniri de clarificare a obiectivelor și de actualizare, dacă este cazul. Astfel, procesul de evaluare are etape trimestriale și anuale.

Pentru o evaluare cât mai eficientă și realistă, sistemul nostru de management al performanței este adaptat pentru fiecare rol în parte.

În Teamnet se pune mult accent pe dezvoltarea profesională și personală a angajaților, compania ne încurajează să ne antrenăm în cât mai multe activități de formare profesională, și nu numai.

Fiecare coleg are un buget de training anual dedicat. Împreună cu managerul direct, fiecare dintre noi lucrează la un plan de dezvoltare prin care își stabilește cursurile programate, sau noile certificări pe care dorește să le obțină. Astfel, ne asigurăm că nivelul cunoștințelor și competențelor se îmbunătățește de la an la an.

Totodată, o activitate importantă la nivel de companie este reprezentată de implicarea în competiții sportive organizate în interiorul grupului, sau participarea la cele organizate extern.

Programul de lucru general în companie este de la ora 9:00 la ora 18:00, cu o pauză de masă.

Mediul de lucru, atât ca locație, cât  și ca atmosferă, este unul prietenos.
Sediul central, aflat în clădirea Green Gate, ne găzduiește pe majoritatea dintre noi și ne oferă toate facilitățile de care avem nevoie pentru a fi cât mai productivi și creativi în munca noastră de zi cu zi.

Lucrăm împreună la proiecte de mare anvergură, cu scopul de a produce schimbări în societate. Acestea necesită implicarea multor tipuri de experți. De aceea, cel mai important aspect pentru noi este legat de munca în echipă. Acordăm grijă relației pe care o avem fiecare dintre noi cu colegii, ne ajutăm și ne susținem reciproc, iar la final sărbătorim împreună.
În plus, participăm la diverse activități de team building susținute de companie, sau inițiate chiar de noi.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, vezi și cultura organizațională în Teamnet.

Echipa noastră este una eterogenă din punctul de vedere al vârstei. Avem juniori și seniori, iar ca medie  ne situăm aproape de vârsta de 30 de ani.

La început, fiecare nou coleg este ajutat de un Teamnet Buddy. Timp de 3 luni, el va avea grijă să îi ofere informații despre procedurile interne și instrumentele pe care trebuie să le folosească, îl va familiariza cu produsele și proiectele Teamnet și îl va ghida în îndeplinirea rolului său în echipă, astfel încât adaptarea la noua poziție să fie cât mai ușoară.

Toți colegii noștri se bucură de beneficii, iar cei mai ambițioși, și care se dovedesc a fi foarte performanți, sunt premiați pentru rezultatele lor:

  • Compania asigură abonamente medicale premium pentru toți angajatii soții și copiii acestora;
  • Compania susține o parte din costul abonamentelor la sala de sport pentru toți angajații;
  • Avem coșuri cu fructe proaspete și variate în toate birourile;
  • Anual, campionii performanței sunt premiați cu tablete, biciclete, excursii sau mașini de companie;
  • La aniversarea a 5 ani în cadrul Teamnet, fiecare angajat primește un cadou: o vacanță pentru două persoane;
  • Avem spații de relaxare la dispoziția tuturor colegilor, inclusiv o cameră de gaming în sediul central;
  • În fiecare an, suntem invitați la două mari petreceri de companie;
  • Avem și o petrecere specială de Crăciun, organizată pentru toți copiii colegilor.