Cultura noastră

cariere

Suntem organizația puternică de azi datorită oamenilor care o formează. Colaborăm cu energie și entuziasm pentru rezultatele muncii noastre și reprezentăm cu mândrie compania care ne susține.

Teamnet este umbrela sub care noi lucrăm și învățăm, ne antrenăm în provocări neașteptate și ne bucurăm atunci când le depășim, e locul în care am ales să ne formăm o carieră, să creștem și să contribuim la evoluția societății în care trăim.

Valorile noastre

Mediul de lucru

Acordăm o mare importanță mediului și atmosferei de lucru din birourile Teamnet. Munca noastră de zi cu zi presupune să ne antrenăm mintea și creativitatea într-o colaborare perfectă de echipă. De aceea, e important să ne desfășurăm activitatea într-un ambient care să ne ajute sa ne maximizăm capacitățile și să interacționăm între noi cu lejeritate.

Sediul central din Green Gate

Din 2014, cea mai mare parte dintre noi ne întâlnim în fiecare zi în birourile din sediul central aflat în clădirea Green Gate, din București. Spațiul de birouri clasa A ne oferă toate facilitățile de care avem nevoie pentru a livra performanțele marca Teamnet.

Aici avem încăperi mari și aerisite, dotate la cele mai înalte standarde și personalizate în funcție de specificul fiecărui departament în parte. Pe lângă birouri, avem la dispoziție spații mici, care asigură liniștea necesară muncii individuale, dar și spații de lucru în echipă și spații de relaxare, inclusiv o sală de jocuri, în care ne putem întâlni în pauzele de pe parcursul unei zile de lucru.

Întregul sediu a fost amenajat ca un spațiu reprezentativ Teamnet, o construcție modernă și inteligentă, în acord cu filozofia noastră prin care punem accent pe dezvoltare polivalentă, eficientizarea consumului energetic și protejarea mediului înconjurător.

Alte sedii Teamnet

Pe lângă sediul central, fiind o companie regională, avem și alte birouri în care o parte din colegii noștri lucrează, alături de noi, țintind aceleași performanțe. Astfel, suntem prezenți în București și în cladirea America House din Piața Victoriei, în țară în Iași, Galați și Bistrița-Năsăud, iar în regiune avem reprezentanți în birourile din Chișinau, Istanbul, Bruxelles, Belgrad și Zagreb. În toate birourile noastre urmărim utilizarea acelorași standarde de calitate, pentru a asigura un mediu de lucru stimulant, propice interactivității și schimbului de idei deopotrivă.

we-are-teamnet

[mai mult]