Structura grupului

group_overview1
Bogdan Padiu
Bogdan Padiu
CEO Teamnet Grup

”Credem că tehnologia are puterea să transforme societatea și să îmbunătățească activitatea organizațiilor din sectoarele privat și public, dar și viețile fiecăruia dintre noi.

Exact de aceea, la Teamnet, trăim și respirăm tehnologie. Ne desfășurăm activitatea în baza viziunii că, la nivel regional, nivelul de trai va evolua treptat, pe măsură ce tehnologia se transformă în sistemul nervos al societății și dezvoltăm inovația ca pe un catalizator al potențialului de creștere al regiunii.
În activităţile noastre zilnice, ne implicăm în dezvoltarea de proiecte de anvergură, cu impact major asupra întregii societăţi, care aduc inovația în domeniile în care este cea mai mare nevoie de ea.

Aceasta este filosofia noastră de business și, pe viitor, ne propunem să contribuim continuu, cu hotărâre şi curaj, la dezvoltarea indivizilor şi a societăţii, prin experienţa în integrarea tehnologiile de ultimă generaţie și prin faptul că astfel producem o schimbare în bine ”.

Un pas important în ceea ce privește asigurarea dezvoltării durabile a Teamnet constă în parteneriatele strategice încheiate cu investitori de renume la nivel internațional – IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, și Black Sea Trade & Development Bank (BSTDB). Începând cu iunie 2014, IFC și BSTDB au devenit acționari minoritari Teamnet, și astfel a demarat o colaborare care susţine obiectivele pe termen lung ale Grupului.

Structura grupului

În cei 15 ani experienţă, Teamnet a evoluat într-un grup de companii capabil să integreze cele mai avansate tehnologii ce pot sta la baza transformării organizaţiilor publice şi private. Grupul reuneşte companii specializate în integrare IT&C, Project Management, Consultanţă şi IT&Business, Software Medical, Engineering şi Cloud Computing.