Programe academice

Programe academice

Vrei să-ţi pui în practică cunoştinţele? Să participi la cercetări inedite sau să dobândeşti experienţa de care ai nevoie pentru a-ţi construi o carieră de succes?

Înscrie-te în Programele Academice Teamnet!

Fiecare proiect de studiu lansat de noi în cadrul programelor academice Teamnet vine ca o completare a pregătirii teoretice a studenților. De această dată, totul este axat pe practică. Studenții au ocazia să lucreze în cadrul unor proiecte extraordinare şi să descopere noi tehnologii. Programele noastre sunt deschise atât studenţilor cu profil tehnic, cât şi celor din domeniul economic sau umanist.

Stagiile realizate în cadrul acestor programe au loc preponderent în perioada de vară și sunt adresate studenților care au abilități bune de programare, algoritmi și, eventual, implicare în proiecte open-source sau alte proiecte dezvoltate într-o echipă.

La final, în funcție de rezultatele obținute în cadrul stagiului, studenții își pot continua activitatea în cadrul Teamnet, ca angajați, și totodată, aceștia își pot dezvolta lucrarea de licență/disertație pe o temă comună de cercetare facultate – Teamnet.

Vezi care sunt programele academice pe care le derulăm în permanență, alege-l pe cel mai potrivit pentru tine și trimite-ne aplicația ta!