Experții Teamnet

experts

Echipa noastră reunește cei mai buni experți din domeniu.

Specialiştii Teamnet contribuie substanţial la construirea succesului pe termen lung al clienţilor noştri, implicând în proiectele dezvoltate know-how-ul lor și o vastă expertiză aplicabilă într-o varietate de domenii.

Experti Programe europene

Specialiști în fonduri europene

În cadrul grupului nostru își desfășoară activitatea o echipă matură de profesioniști în proiecte finanțate din surse nerambursabile. Aceștia oferă consultanță specializată pe întregul flux de solicitare, aprobare și derulare a proiectelor.

Vezi mai mult
Suport tehnic

Specialişti suport tehnic

Suntem mereu aproape de clienţii noștri după finalizarea implementării proiectelor și ne asigurăm de funcţionarea soluţiilor noastre la cele mai înalte standarde. Află mai multe despre echipa de specialiști suport tehnic.

Vezi mai mult
Specialisti software si integrare

Specialisti software si integrare

Echipa noastră de programatori, analişti, arhitecţi de sistem și technical project manageri au expertiză în crearea de soluţii tehnologice pentru diverse arii de activitate, dezvoltate pe baza celor mai noi tehnologii.

Vezi mai mult
Experti testare

Specialişti în asigurarea calităţii şi testare

Cu ajutorul echipei noastre de specialişti în testare şi asigurarea calității, garantăm în permanență cele mai înalte standarde de calitate pentru soluţiile dezvoltate de noi. Află mai multe despre echipa noastră de testare.

Vezi mai mult
Project manageri

Project manageri

Investim în consolidarea unui departament de project management performant și am reuşit să formăm specialiști de top, mereu aproape de clienţii noştri în implementarea proiectelor de anvergură. Află mai multe despre echipa de specialiștii în project management.

Vezi mai mult
Experti SCADA

Specialişti SCADA

Experţii noștri dezvoltă aplicaţii şi oferă suport pe tehnologia SCADA în diverse domenii de activitate precum apă, deşeuri, procese tehnologice etc. Află mai multe despre echipa de specialiști SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).

Vezi mai mult
Experti engineering

Specialişti în system engineering

Colegii noștri au o vastă experiență în design-ul și magagementul proiectelor, precum și în coordonarea și gestionarea proiectelor foarte complexe. Echipa de system engineers ne permite să dezvoltăm proiecte ce conțin elemente de optimizare a proceselor de lucru, risk management și change management.

Specialisti constructii

Specialişti în construcții

Începând de anul trecut, echipa noastră s-a extins cu specialişti în domeniul construcțiilor civile şi industriale. Cu ajutorul lor, ne-am implicat în noi tipuri de proiecte de mare amplitudine şi cu impact direct asupra calității vieții.

Specialisti cloud

Specialiști în Cloud

Mereu dedicați inovațiilor din tehnologie și business, Teamnet a dezvoltat în ultimii ani o expertiză vastă în zona de Cloud, prin intermediul companiei Ymens din cadrul grupului. Ymens, în calitate de primul broker de cloud in România, reunește astăzi peste 70 de profesioniști certificați ce acoperă o gamă variată de competențe tehnice și de business.

Vezi mai mult
Poza specialisti UAV

Specialiștii UAV

Echipa noastră de R&D în sisteme autonome cuprinde specialiști în proiectarea, dezvoltarea, testarea și operarea sistemelor de avioane fără pilot. O parte din proiectele UAV dezvoltate fac parte din programul de competitivitate şi inovaţie al Comisiei Europene, includ o componentă puternică de inovație și vizează crearea unui suport pentru sistemele c4i.

Vezi mai mult
Specialisti marketing si comunicare

Specialiști în marketing și comunicare

Echipa noastră de experți în marketing și comunicare creează materiale de comunicare și implementează campanii de promovare pentru produsele și proiectele dezvoltate de Teamnet. Totodată, echipa noastră de profesioniști este specializată pe evenimente de lansare și realizarea de campanii integrate.

Vezi mai mult
Specialisti Interoperabilitate

Specialiști în interoperabilitate

Cu ajutorul lor dezvoltam sisteme informatice medicale, conforme cu standardele de schimb de informații în domeniul medical. Astfel, soluțiile de eHealth devin interoperabile, iar schimbul de informații între furnizorii de servicii medicale este mai simplu de realizat.

Vezi mai mult