Training
consultanta

Pentru creşterea impactului soluțiilor tehnologice dezvoltate de noi asupra evoluției performanțelor organizaționale a clienților noștri, suntem alături de aceștia în procesul de adopție a sistemelor implementate.

Specialiştii noștri se implică activ în organizarea de traininguri pentru clienţi, la toate nivelele de pregătire a acestora (de la operatori până la administratori).

Atât trainingurile, cât și manualele şi cursurile elaborate de către echipa noastră de traineri, ca suport pentru utilizatori, sunt apreciate de clienții noștri, oamenii care activează în cadrul organizațiilor publice sau private.

Mai mult decât atât, Teamnet este centru autorizat al Consiliului Național pentru Instruire Profesională (CNFPA). În acest sens, organizăm în mod curent programe de instruire specializate, cu emitere de certificate recunoscute pentru următoarele specializări:

  • Consultant în Informatică – curs autorizat CNFPA, recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
  • Manager de Proiect – curs autorizat CNFPA, recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
  • Specialist achiziții – curs autorizat CNFPA, recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației.
  • Specialist Fonduri Europene – curs autorizat CNFPA, recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
  • Permisul european de conducere a computerului – Certificat de catre ECDL România.