Project manageri

experts

Project manageriInvestim în consolidarea unui departament de project management performant și am reuşit să formăm specialiști de top, mereu aproape de clienţii noştri în implementarea proiectelor de anvergură. Află mai multe despre echipa de specialiștii în project management.

Dezvoltarea echipei de project management este o prioritate pentru Teamnet, grupul fiind partener startegic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru maximizarea competenţelor în acest domeniu.

Echipa de experți în project management este formată din oameni cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Aceștia ne reprezintă cu profesionalism în fața clienților, fiind cei care păstrează o legătură strânsă între noi și partenerii Teamnet, pe tot parcursul unui proiect.

Pe lângă cunoștințe temeinice de project management, colegii noștri sunt familiarizați cu domenii precum programare aplicații, baze de date, design de sisteme integrate, arhitecturi de tip client/server, analiză de business și nu numai. Competențele echipei de project management acoperă o arie vastă de domenii și arii de expertiză, asemenea rolurilor complexe pe care trebuie sa le îndeplinească în cadrul grupului.

Astfel, misiunea project managerilor poate începe cu implicarea în negocierile din cadrul unei liciții de selecție, continuând cu inițierea proiectului și trecând prin toate fazele de implementare, aigurând controlul calității livrabilelor până la finalizarea cu succes și în acord cu cerințele clientului.

Standardul ISO 9001 este referința de bază în selecția celor care ni se alătură în echipă ca project manageri. Însă colegii noștri sunt mereu orientați spre dezvoltarea profesională, de aceea participă la diverse cursuri și conferințe din domeniu, unde acumulează cunoștințe și noi certificări.

În orice proiect pe care îl derulăm în Teamnet, fie pe plan intern sau extern, pentru a asigura o bună organizare a sarcinilor, întotdeauna unul dintre cei implicați asigură rolul indispensabil de project manager.