Specialiști în marketing și comunicare

experts

Specialisti marketing si comunicareEchipa noastră de experți în marketing și comunicare creează materiale de comunicare și implementează campanii de promovare pentru produsele și proiectele dezvoltate de Teamnet. Totodată, echipa noastră de profesioniști este specializată pe evenimente de lansare și realizarea de campanii integrate.

În cadrul grupului nostru activează o echipă de profesioniști în marketing și comunicare. Ei se ocupă în primul rând de imaginea companiei şi apoi, implicit, a  proiectelor şi produselor noastre.

Aceștia au diferite specializări, acoperind o gamă largă de activităţi: strategie, research, execuție, analiză de conținut și încadrare mediatică, brand şi product management, organizare și implementare de evenimente, dezvoltare de conținut și web design.
În portofoliul de activități al echipei se adaugă și proiectele dezvoltate în jurul acțiunilor de promovare a proiectelor și produselor Teamnet atât pe piața locală, cât și pe piața regională.

Expertiza echipei este susținută  de experiența celor peste 10 ani de activitate de marketing și comunicare în domeniul IT, și nu numai. În plus, urmând planul de dezvoltare continuă susținut de companie, aceștia își dezvoltă în permanență competențele profesionale, participând în mod constant la cursuri și conferințe de referință din domeniu.

Proiecte: cel mai complex proiect al echipei îl reprezintă proiectul de rebranding al întregului Grup Teamnet. În decembrie 2013 ne-am anunțat noua identitate de brand aliniată strategiei de business, aceea de a contribui la transformarea țărilor din regiune prin activitatea și proiectele de anvergură pe care le dezvoltăm. Procesul de rebranding a început în 2012, iar perioada de implementare se întinde pe o durată  de 5 ani de la lansarea sa. Pe tot parcursul proiectului, echipa de marketing și comunicare se ocupă de implementarea activităților conexe, precum și de realizarea campaniilor de comunicare aferente, pe plan extern și în interiorul companiei.