Sănătate

industry_healthcare

Facilităm servicii medicale la cele mai înalte standarde prin soluții interoperabile de e-Health. 

De la abordarea terapeutică și servicii de diagnostic până la telemedicină și management spitalicesc, compania acoperă fluxuri complexe de lucru cu soluții interoperabile de e-Health. Mai mult, pe platformele noastre, facilităm cooperarea între autoritățile din domeniul sănătății, furnizorii de servicii medicale, centrele de diagnostic, pacienţi, farmacii, case de asigurări și alte instituții medicale și administrative.

Echipa noastră de experţi oferă soluţii complexe de e-Health, care pot fi scalate la nivel judeţean, național și regional: platforme de interoperabilitate pentru spitale, sistem integrat pentru ambulanțe și spitale de urgență, sistem integrat pentru transfuzii de sânge și de managementul donatorilor, Electronic Health Record (Evidenţă Electronică în Sănătate), EMERGYS – software de Management al Urgențelor & Dezastrelor, ePrescription, eBooking etc.

ARMONIA®sanita – sistemul nostru informatic pentru spitale este deja implementat cu succes de unii dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din România. Noi creştem calitatea și eficiența sistemelor de sănătate cu module care acoperă majoritatea fluxurilor de lucru într-un spital, de la programarea pacientului, spitalizare și laborator până la managementul blocului operator. În plus, sistemul vine cu o serie de noi funcționalități, precum identificarea electronică sau managementul sălii de operaţie.

Noi optimizăm fluxurile de lucru ale furnizorilor de servicii de sănătate, prin intermediul unei platforme mature, dezvoltată în peste 500 de implementări în 12 țări și cu sprijinul expertizei locale cu privire la particularitățile sistemului de sănătate românesc.

Implementarea produsului

Proiectăm și implementăm sisteme informatice complexe pentru spitale și clinici.

Dezvoltarea soluției e-Health interoperabilă

Oferim platforme de interoperabilitate între diferiți actori din domeniul sănătăţii.

Analiză

Acoperim fluxurile specifice și nevoile de evidenţă ale fiecărui furnizor de servicii medicale, dar nu înainte de a fi identificat nevoile acestora.

Actualizări ale legislației

Susţinem raportarea corectă a furnizorilor de servicii medicale prin ajustarea funcționalităților la cele mai recente actualizări legislative.

Soluţii rapide

Cu ajutorul echipei noastre de asistenţă, oferim soluții rapide, în timp util, pentru rezolvarea problemelor sau a incidentelor.

Portalul Pacientului pentru Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu“

Contribuim la o mai bună comunicare medic-pacient, prin furnizarea unei platforme on-line, primul Portal al Pacientului pentru un spital public din România.

Platforma de interoperabilitate

Contribuim la intervenții mai rapide și servicii medicale de calitate superioară, prin furnizarea unei platforme interoperabile între trei dintre cele mai importante spitale de urgență din București: Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon“ şi Spitalul Colentina.

Creșterea colaborării în domeniul sănătăţii
Am lărgit colaborarea în spitale și între diferiți actori din domeniul sănătăţii.

Reducerea sarcinilor repetitive și a erorilor
Simplificăm fluxurile de lucru și reducem erorile de introducere de date.

Acuratețe mai mare
Oferim acces la informații relevante prin intermediul lanțului medical, facilitând astfel decizii de diagnostic mai bune şi mai precise.

Scăderea rezistenţei la schimbare a utilizatorilor
Prin completarea cunoştinţelor şi simplificarea modului de lucru.

Adaptare rapidă
Implementăm în soluţiile noastre modificările legislative, cu scopul de a asigura conformitatea cu legislaţia curentă.

Satisfacție ridicată a pacienților
Contribuim la reducerea timpului de așteptare al pacientului și a birocrației printr-o mai bună gestionare a proceselor medicale și administrative.

MSanatatii

Ministerul Sănătății

Spitalul-Județean-de-Urgență-din-Ploieşti

Spitalul Județean de Urgență din Ploieşti

Spitalul-Clinic-de-Urgenţă-din-Bucureşti

Spitalul Clinic de Urgenţă din Bucureşti

Spitalul-Județean-de-Urgență-Ilfov

Spitalul Județean de Urgență Ilfov

spitalul_grigore_alexandrescu

Spitalul Grigore Alexandrescu