Cloud

Expert în tehnologia cloud
Pe piața din România, Ymens, compania de cloud din cadrul grupului Teamnet, reprezintă un model de business inovativ, lansând în 2012 prima platformă locală cloud integrată de soluții și servicii de business dedicate organizațiilor românești. Ymens este un furnizor complet de soluții din cloud și deține expertiza și competențele necesare de a furniza, din cloud, o gamă vastă de servicii de business integrate și complexe, atât la nivel național cât și la nivel internațional.

Ymens își propune să devină, la nivel regional, broker-ul de cloud preferat de companiile și instituțiile publice. Pentru a-și atinge acest obiectiv, compania investește continuu în dezvoltarea unei platforme complete de soluții cloud și servicii, agregând, integrând și personalizând acele elemente standard ale cloud-ului care aduc clienților eficiența, flexibilitatea și scalabilitatea de care au nevoie în business.

Datorită expertizei ample deținute în domeniul cloud-ului, Ymens demonstrează o profundă înțelegere a cerințelor de business și acoperă necesitățile organizațiilor publice sau private din România. Mai mult, clienții beneficiază de toate soluțiile necesare sub umbrela unui singur pachet de produse și servicii, într-un mod simplu și eficient.

Centru de excelență
Ymens este, pentru clienții și partenerii săi, mai mult decât un furnizor de soluții și servicii în cloud devenindde-a lungul timpului un consultant de încredere și un expert recunoscut. Fiind la bază un centru de competențe în cloud, Ymens pune la dispoziția clienților săi atât o valoroasă expertiză în zona de consultanță de business, cât și o echipă de specialiști deținând numeroase certificări în R&D, arhitectură cloud, securitate și virtualizare. Cu o echipă de 50 de specialiști și acces la profesioniștii din cadrul întregului grup Teamnet, Ymens susține companiile românești în a deveni adevărate povești de succes.

Ymens este o organizație cu un amestec unic de specializări, talent și competențe, dedicată permanent atragerii celor mai buni specialiști în echipă. Prin programe specifice de pregătire, echipa Ymens se îmbogățește continuu cu noi competențe și cunoștiințe în zona celor mai noi tehnologii. Experții Ymens dețin certificări valoroase în Scrum, Virtualizare, Service Oriented Architecture, și cele mai noi versiuni de Microsoft SharePoint sau Microsoft Dynamics CRM. Cunoștințele din zona tehnologiilor Microsoft au adus companiei statutul de Microsoft Gold Collaboration and Content Competency Partner, statut ce validează expertiza valoroasă deținută de companie în segmentul soluțiilor de comunicare și conținut.

Mai multe detalii despre centrul de expertiză Microsoft din cadrul Ymens.