UAV

Principalul nostru obiectiv este acela de a schimba societatea prin crearea unor sisteme informatice complexe, care susțin și eficientizează activitatea organizațiilor, acționând punctual asupra diferitelor domenii de interes.

În atingerea acestui obiectiv, una dintre prioritățile noastre este aceea de a transforma tehnologia inaccesibilă într-una abordabilă la o scară cât mai largă, a cărei utilizare poate fi valorificată prin realizarea unor proiecte ce aduc un avantaj real sectorului în slujba căruia au fost proiectate.

UAV (Unmanned Air Vehicle) reprezintă una dintre tehnologiile care până recent era disponibilă numai pentru unele agenţii guvernamentale ale câtorva ţări puternice. Astăzi, suntem în punctul în care prin investiții majore pe care le-am orientat în mod constant spre cercetare-dezvoltare, putem echipa dispozitive aeriene cu tehnologia necesară pentru a fi capabile să zboare autonom timp de ore întregi, precum şi să capteze și să transmita imagini sau materiale video în timp real.

Progresele înregistrate în dezvoltarea acestui domeniu descoperă posibilitatea de a accesa o tehnologie similară cu cea a sateliţilor, dar mai aproape de pământ, mai rapid şi mult mai ieftin. Acum, oferim agenţiilor guvernamentale sau companiilor care dezvoltă proiecte în diverse domenii de activitate posibilitatea de a accesa imagini din orice parte a lumii, în timp real şi de înaltă definiţie, la preţuri convenabile.

În domeniul UAV misiunea noastră este aceea de a oferi materiale vizuale relevante, sub formă de imagini ortofoto pentru mari suprafeţe de teren, modele 3D ale suprafeţei, sau transmisii video în direct. Astfel, răspundem nevoii companiilor private sau agenţiilor guvernamentale de a vedea scoarţa terestră din orice colț al lumii.

Avantajul inclus în oferta noastră de servicii este reprezentat de expertiza echipei de a utiliza tehnologia UAV prin integrarea acesteia într-un sistem informatic complex. O astfel de abordare, având imaginea de ansamblu și competențele tehnice necesare pentru interconectarea unui ansamblu de mijloace de interpretare a imaginilor, precum și experiența îndelungată în dezvoltarea de proiecte destinate unor industrii diverse, ne oferă calitatea unui partener de încredere, pregătit să propună soluții inovative clienților, adaptate nevoilor de business.

Industriile și domeniile de activitate în care aplicarea tehnologiei UAV poate aduce beneficii însemnate sunt foarte diverse. Iată doar câteva exemple provenite din proiectele la care echipa noastră de experți a avut ocazia să lucreze: administraţie publică, protecția mediului înconjurător, agricultură, cadastru, transporturi, energie, siguranță publică și securitate națională.

Experienţa specialiștilor din echipa noastră în manipularea și perfecționarea tehnologiei UAV ne permite să oferim modalități diversificate de utilizare, pornind de la produsul de bază, Hirrus, țintind mai departe spre dezvoltare, culminând cu sisteme complexe integrate realizate personalizat pentru întâmpinarea nevoilor specifice  fiecărui client.