Cariere

cariere

Recent jobs

Bucharest, Romania 2017-09-08

Java Developer

details
Bucharest, Romania 2017-09-08

.Net Software Developer

details

Toate job-urile

Valorile noastre

Mediul de lucru

Acordăm o mare importanță mediului și atmosferei de lucru din birourile Teamnet. Munca noastră de zi cu zi presupune să ne antrenăm mintea și creativitatea într-o colaborare perfectă de echipă. De aceea, e important să ne desfășurăm activitatea într-un ambient care să ne ajute sa ne maximizăm capacitățile și să interacționăm între noi cu lejeritate.

Vezi mai mult

Experții Teamnet

Echipa noastră reunește cei mai buni experți din domeniu.

Vezi mai mult

From Zero to Hero

Prin intermediul acestui program, oferim tinerilor talentați din România cursuri intensive gratuite în cadul companiei noastre, în domenii precum dezvoltare de software, analiză de business și testare. La finalul programului, studenții și masteranzii au oportunitatea să intre într-un program de internship plătit de trei luni.

Vezi mai mult

Programe academice

Internship

Începând cu 2010, echipa noastră a dezvoltat unul dintre cele mai importante programe de internship din România. În fiecare an, suntem în căutare de studenți și masteranzi pasionați de domeniul în care activăm, care își doresc și pot să schimbe lumea prin tehnologie, alături de echipa noastră. Fie că sunt olimpici sau recomandați de rezultatele lor academice foarte bune, aceștia sunt bineveniți în echipa Teamnet, loc în care vor dobândi o experiență valoroasă în IT&C. În permanență, căutăm studenți pregătiți pentru a se înscrie într-una dintre cele două sesiuni de internship pe care le organizăm anual:

Vezi mai mult

Subscribe To Personalized Notifications  

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe  

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe