Valorile noastre

cariere

În fiecare zi, ne ghidăm activitatea profesională și modul în care interacționăm cu colegii sau colaboratorii noștri după cele cinci valori esențiale pentru noi:

Implicare iconImplicare

Credem în implicare în societate, ceea ce ne face sa fim responsabili și să ne asumăm răspunderea pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Suntem motivați de ideea ca milioane de oameni depind de transformarea tehnologică pentru a-și ușura viața și activitățile cotidiene. De aceea, ne-am angajat în acest rol de importanță majoră cu entuziasm, dedicare și disponibilitate maximă.
Astfel, unul dintre cei mai importanți indicatori ai măsurii succesului pentru noi îl reprezintă abilitatea de a iniția și genera schimbarea în societate prin tehnologie.

Inteligență iconInteligență

Credem în inteligență și în capacitatea de a crea inovație.

Suntem hotărâți să facem lucrurile să se întâmple – așa reușim mereu să găsim o cale prin care să transformăm imposibilul în potențial. Acolo unde există un obstacol, un blocaj în realizarea unui obiectiv, noi vedem o provocare și ne facem un scop din rezolvarea și depășirea barierei întâlnite.

Suntem convinși că numai dacă ne punem inteligența la lucru, prin inovație, putem găsi și implementa soluții revoluționare, de calibrul Teamnet: complexe în esență, dar simple pentru utilizatorul final.

Învățare iconÎnvățare

Credem în dezvoltare continuă și suntem determinați să acumulăm mereu cunoștințe noi, să aflăm azi ceva ce nu știam ieri.

Ne concentrăm pe acumularea de know-how în mod constant, știm că această atitudine ne-a adus până aici și suntem convinși că ne va duce și mai departe. Prin fiecare proiect devenim mai buni, mai eficienți și mai încrezători în potențialul nostru de a transforma continuu domeniile de activitate ale clienților noștri.

Pe lângă experiența acumulată în munca de zi cu zi, acordăm o mare atenție și o parte din timpul nostru realizării și îndeplinirii planului de dezvoltare anuală, susținut de companie.

Evoluție iconEvoluție

Credem în evoluție și suntem perseverenți în urmărirea acesteia.

Evoluția în societate, în orice domeniu, devine posibilă numai prin transformare. Am obervat că o schimbare majoră poate fi realizată dacă tranformarea are loc întâi la nivel de mentalitate, care se reflectă apoi în transformarea unui sistem, a unui mod de a face lucrurile.

De aceea, știm că prin perseverență vom reuși să implementăm tehnologii inovatoare care să asigure evoluția în statele din regiunile în care activăm.

Echipă iconEchipă

Credem în puterea unei echipe unite, care prin colaborare reușește mai mult și depășește așteptări
Suntem încrezători în oamenii care formează echipa Teamnet, în competențele lor profesionale dovedite și în spiritul de echipă care ne caracterizează pe toți deopotrivă. În echipă avem inteligență, talent, responsabilitate și determinare. Împreună avem curaj să îndrăznim mai mult, să vedem dincolo de barierele de azi spre posibilitățile de mâine. Împreună reușim mai mult.

Lucrăm împreună, suntem entuziasmați de munca noastră și sărbătorim împreună cu colegii și clienții succesele dobândite, ca o adevărată echipă.