Știri

media

TeamNet deschide o nouă sesiune de internship. Ce candidați se caută

Internship-TNI_stire

Nouă masteranzi și studenți în an terminal de la facultăți cu profil tehnic vor intra într-un program de internship în cadrul integratorului de soluții IT&C TeamNet.

Candidații au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioadă de trei luni, alături de o echipă specializată în domeniile pe care le studiază în facultate, de la programare Java și Net, până la administrarea bazelor de date și analiza de business. În plus, pe toată perioada stagiului, studenții interni vor primi o sponsorizare lunara.

Înscrierile pentru sesiunea de iarnă a programului de internship vor avea loc până la data de 28 februarie, urmand ca rezultatele selecției să fie comunicate în luna martie.

Candidații trebuie să aibă absolvite toate examenele din primii doi ani de studiu, un background puternic în matematică, statistică și algoritmi și cunoștințe elementare de design al bazelor de date relaționale și de programare într-un limbaj larg utilizat, la care se adaugă abilități de comunicare și de rezolvare a problemelor.

“Am obținut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate în anii trecuți. Am reușit să identificam candidați cu un potențial ridicat care ulterior s-au specializat rapid într-un anumit domeniu. Tocmai de aceea, 85% dintre participanți au fost cooptați pentru joburi permanente în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu (foto), Solutions Manager TeamNet.

„Studenții au șansa de a lucra în cadrul unor proiecte complexe, de la localizarea pe hartă a speciilor pe cale de dispariție în zone protejate, trecând prin managementul traficului naval pe Dunăre și al activităților de pescuit, la alertarea în situații de urgență prin intermediul UAV-urilor”, a adăugat Bogdan Nedelcu.

Din anul 2010 pana in prezent, 150 de studenți și masteranzi au fost interni în cadrul TeamNet.

Cu sedii în București, Iași, Timișoara, Ploiești, Bruxelles, Chișinau, Belgrad și o locatie parteneră în Ankara, TeamNet are 500 de angajați și o cifră de afaceri ce atingea 34 milioane euro la sfârșitul anului 2011.

Publicatie: www.dailybusiness.ro

Vezi comunicatul de presă

Înapoi