Știri

media

Teamnet concurează pentru Romania’s National Public Champion la EBA 2014-2015

Ales în septembrie 2014 drept unul dintre cei 10 campioni naționali ai României la European Business Awards, Teamnet continuă competiția pentru titlul de National Public Champion, Compania poate obține această recunoaștere în urma voturilor adunate până la finalizarea etapei curente a competiției.

Astfel, cei care vor sa susțină compania în concursul celor mai apreciați jucători  de business din țările europene, o pot face prin înregistrarea votului lor.

Procesul de votare presupune accesarea paginii de vot  dedicate companiei susținute, urmată de introducerea unei adrese de email activă în câmpul din dreapta paginii – “Vote for this entry”. Ulterior, fiecare votant va primi un email care va contine un link de confirmare a votului.

Votul public este deschis până pe 24 februarie 2015, iar câștigătorul, cel care va merge mai departe în următoarea etapă a European Business Awards, va fi anunțat pe 3 martie 2014.

Principalele criterii de selecție a Campionilor Naționali în etapa anterioară au fost succesul dovedit prin performanțele financiare și de business, inovația și etica în afaceri. Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată raportând o cifră de afaceri de 71 milioane euro pentru 2013, în creștere cu 35% față de rezultatele de peste 53 milioane euro înregistrate în anul precedent. Progresul excepțional se datorează pașilor importanți făcuți de Teamnet în ultimii ani către transformarea într-un grup regional axat pe dezvoltarea de proiecte de anvergură, cu impact major asupra societății. Totodată, inovaţia stă la baza activităților Teamnet, compania investind peste 10% din cifra de afaceri în proiecte de cercetare şi dezvoltare. Grupul este recunoscut pe piață şi pentru investiţiile semnificative în dezvoltarea tehnologiei Cloud, perfectarea tehnologiei GIS (Geographic Information System) pe care o operează, dezvoltarea centrului de Business Process Outsourcing şi dezvoltarea tehnologiei UAV (Unmanned Aerial Vehicle).

European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, a atras participarea a peste 24.000 de concurenți din mediul de business, provenind din peste 30 de țări.

Înapoi