Știri

media

Teamnet, în cursa pentru titlul de Campion European Public la EBA 2014-2015

Teamnet a obținut votul publicului pentru titlul de Campion Național în a doua etapă a competiției European Business Awards. Astfel, compania reprezintă România mai departe, concurând pentru titlul de Campion European Public. Teamnet poate obține această recunoaștere în urma voturilor adunate până la finalizarea etapei curente a concursului.

Cei care doresc să susțină în continuare compania în cursa celor mai apreciați jucători  de business din țările europene, trebuie să acceseze acest link, introducând adresa de email în câmpul din dreapta paginii. Ulterior, fiecare votant va primi un email care va conține un link de confirmare a votului și, ca pas final, va fi invitat să dea click pe butonul „Submit vote”. Votul public este deschis până pe 16 aprilie, iar câștigătorul european va fi anunțat pe 26 mai.

Principalele criterii de selecție a Campionilor Naționali în competiție au fost succesul dovedit prin performanțele financiare și de business, inovația și etica în afaceri. Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată raportând o cifră de afaceri de 71 milioane euro pentru 2013, în creștere cu 35% față de rezultatele de peste 53 milioane euro înregistrate în anul precedent. Progresul excepțional se datorează pașilor importanți făcuți de Teamnet în ultimii ani către transformarea într-un grup regional axat pe dezvoltarea de proiecte de anvergură, cu impact major asupra societății. Totodată, inovaţia stă la baza activităților Teamnet, compania investind peste 10% din cifra de afaceri în proiecte de cercetare şi dezvoltare. Grupul este recunoscut pe piață şi pentru investiţiile semnificative în dezvoltarea tehnologiei Cloud, perfectarea tehnologiei GIS (Geographic Information System) pe care o operează, dezvoltarea centrului de Business Process Outsourcing şi dezvoltarea tehnologiei UAV (Unmanned Aerial Vehicle).

European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, a atras participarea a peste 24.000 de concurenți din mediul de business, provenind din peste 30 de țări.

Pentru a fi la curent cu noutățile companiei și pentru a ne susține pe parcursul competiției, vă invităm să urmăriți și paginile Teamnet de Facebook și LinkedIn.

Înapoi