Ymens – UNIOR-TEPID, Özel Sektördeki En İyi Cloud Projesi

İş yönetimi için geniş bir yelpazede Cloud hizmetleri sunan yerel sağlayıcı Ymens, EuroCloud Romanya tarafından özel sektördeki en iyi Cloud projesi için ödül aldı- UNIOR-TEPID Şirketinde iş çözümlerinin uygulanması.

Endüstriyel araçlar ve el aletleri alanında lider olan UNIOR-TEPID tarafından kullanılan Ymens hizmetleri,  ilk üç aydan sonra operasyonel düzeyde somut sonuçlar gösterdi. Yani bu sürede şirketin müşteri sayısı %7 , iş fırsatları sayısı ise %35 arttı.
UNIOR-TEPID Ymens portföyünden üç hizmet seçti: Comerciant- CRM çözümü, Intranet- iç portal çözümü ve mesajlaşma- SMS pazarlama çözümü. Comerciant’ın uygulanmasından bu yana, UNIOR-TEPID, çözümün kullanımından önceki döneme göre % 25 daha fazla yeni müşteri çekti. Buna ek olarak, ihale isteklerine tepki süresi, intranet vasıtasıyla gerekli belgelere hızlı erişimin ve müşterilerle ilişkilerin Comerciant ile tarihçesi ile ilgili kayıtlarının tutulmasının sonucu olarak % 5 oranında  düşürülmüştür.

bogdan-balaci-ymensYmens CEO’su Bogdan Balaci:
“UNIOR-TEPID, Ymens Cloud çözümlerinin kullanımına sonuç olarak ana iş göstergelerinde ilerleme gösteren şirket örneklerinden biridir. EuroCloud Ödülü bizim için bir onurdur ve hizmetlerimizin kalitesini ve etkinliğini göstermektedir. Ymens’in müşteriye ve onun iş geliştirme ihtiyaçlarına odaklılığımızı teyit etmektedir. Böylece Ymens, Romen şirketlerine, amacı verimliliğini arttırmak olan,  kullanımı kolay olan karmaşık ve erişilebilir çözümler sunarak rekabetçi bir ekonomiyi desteklemektedir. ”

UNIOR-TEPID temsilcilerine göre şirketin kullanıcıları için Ymens platformundaki çözümlerinin kabülü, şirket verimliliğine önemli bir artış getirdi. Aynı zamanda,  tamamen şeffaf aylık maliyetler ve uzman bir ekip desteği yanı sıra bir rekabet avantajı da olmuştur.

UNIOR-TEPID Yöneticisi Dan Dăbuleanu:
“Ymens platformundan ihtiyaç duyduğumuz çözümlere tam istediğimiz sayıda kullanıcılar için seçebildiğimiz için, aylık maliyetlerde şeffaflıktan ve  profesyonel bir ekip destek ve hizmetlerin faydalandoğımız için Cloud bize büyük bir avantaj getirdiğini söyleyebiliyoruz. Buna ek olarak, çözümlere kolayca her zaman ve her yerde erişebilirsiniz.”
Özel sektörde en iyi proje için alınan EuroCloud Ödülü, Ymens’in Romen şirketlerine karşı özverisii ve müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin etkinliğini bir kez daha teyit ediyor. EuroCloud Romanya tarafından ödüllendirilen projemiz, Ymens cloud çözümlerinin niteliklerini gösterdi: satış gücü verimliliğinin artışı, fırsatların ve teklif taleplerinin artması ve daha yüksek bir verimlilik. Ayrıca Romen şirketlerin boyutu veya faaliyet konusu farketmeksizin, EuroCloud Ymens’e  Software Cloud teklifini en iyi Cloud teklifi olarak ödüllendirdi.