Știri

media

Teamnet, parte din evenimentul desfășurat de London Stock Exchange Group la Bruxelles

În data de 13 ianuarie, Grupul Teamnet a fost invitat să participe la evenimentul consultativ desfășurat de London Stock Exchange Group (LSEG) la Parlamentul European, Bruxelles, alături de unele dintre cele mai apreciate companii din Europa.

EuropeanParliament

Evenimentul a fost găzduit de Președintele Democraților din Parlamentul European, Roberto Gualtieri, și de Lord Hill, Comisar European pentru stabilitatea și serviciile financiare și uniunea piețelor de capital, temele abordate fiind nevoile de finanţare ale întreprinderilor mici şi mijlocii, creşterea sustenabilă a companiilor cu perspectivă din Europa şi importanţa lor în dezvoltarea şi creşterea investiţiilor din UE. Din partea Grupului Teamnet, au participat Bogdan Padiu, CEO, și George Stan, Chief Investment Officer.

Inițiativa LSEG este un pas important către întelegerea business-ului întreprinderilor mici și mijlocii care, așa cum declara Xavier Rolet, CEO, London Stock Exchange Group, reprezintă “estența economiei noastre, de aceea finanțarea lor este vitală”.

EuropeanParliamentMeeting

Teamnet face parte, începând de anul trecut, din prestigiosul program internațional ELITE, inițiat de London Stock Exchange Group. Acesta include 7 companii din România și 320 de companii din Europa, cuprinzând o gamă diversă de sectoare, de la IT și software până la distribuitori alimentari. Platforma are scopul de a sustine companiile din Europa în strategia lor de creștere, prin acces la oportunități de finantare pe termen lung, la networking și training-uri organizate de instituții educaționale recunoscute la nivel global.

Înapoi