Știri

media

Teamnet în cursa pentru titlul de Campion Național al Publicului la EBA 2015 – 2016

Teamnet reușeste și anul acesta performanța de a se clasa în competiția European Business Awards, concurând în prezent pentru titlul de Campion Național al Publicului, în categoria „ELITE Growth Strategy of the Year”. Compania poate obține această recunoaștere în urma voturilor adunate până la finalizarea etapei curente a competiției.

Astfel, pasul următor în competiție este ca fiecare susținător să-și înregistreze votul. Procesul de votare presupune accesarea paginii de vot  dedicate companiei susținute, urmată de introducerea unei adrese de email activă în câmpul din dreapta paginii “Vote for this entry”. Ulterior, fiecare votant va primi un email care va contine un link pentru confirmare.

Votul public este deschis până pe 26 februarie 2016, iar câștigătorul național va merge mai departe în etapa europeană a competiției.

Principalele criterii de nominalizare a Campionilor Naționali în cadrul European Business Awards de anul acesta sunt inovația și performanțele de business. Teamnet a înregistrat o evoluție accelerată în ultimii ani și s-a remarcat la nivel regional prin numeroase proiecte inovatoare, care au ca scop comun transformarea societății prin tehnologie în industrii diverse precum transport, sănătate, mediu, energie sau utilități.

European Business Awards, competiție de prestigiu desfășurată anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din business și reprezentanților din mediul academic, politic și mass-media din toată Europa, se află la cea de-a noua ediție și a atras anul acesta peste 24.000 de concurenți din mediul de business, companii cu activități în 33 de țări europene.

Înapoi