Știri

media

Sediul central Teamnet nominalizat la Bienala Națională de Arhitectură 2014

Proiectul de amenajare a sediului central Teamnet deschis anul acesta în clădirea Green Gate a fost nominalizat la categoria Arhitectura Spațiului Interior, în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură 2014.

Ideea de bază a conceptului de amenajare a fost de a crea un spațiu reprezentativ Teamnet, care să ofere angajaților un spațiu de birouri modern și inteligent, să asigure condiții de lucru la cele mai înalte standarde actuale și, totodată, o ambianța caldă, aerisită, care susține creativitatea.

Sediul central Teamnet este alcătuit din mai multe spații de lucru personalizate nevoilor fiecărui departament, cărora li se adaugă diferite spații ce au rolul de a favoriza lucrul în echipă, sau, din contră, oferă cadrul necesar unei discuții private sau unei convorbiri telefonice. În plus, sediul dispune inclusiv de o sală de recreere destinată amatorilor de jocuri, precum ping-pong sau biliard. Pentru amenajarea bucătăriilor de la fiecare etaj, a fost reprodus design-ul a cinci restaurante renumite din principalele orașe în care Teamnet isi desfășoară activitatea.

Din punct de vedere cromatic, decorarea sediului urmează identitatea de brand a Teamnet, culorile roșu, alb și gri fiind folosite în majoritatea elementelor de amenajare. Mai mult, prin implementarea conceptului TRT (The Real Thing), prin birouri și prin spațiile adiacente au fost amplasate diferite obiecte adevărate, restilizate, care fac referire la industriile în care compania activează: servicii publice și guvernare, agricultură, transport, siguranță publică și mediu.

Întregul proces de amenajare a durat 1 an, iar execuția s-a desfășurat pe o perioadă de 4 luni. Experții în amenajări interioare implicați în realizarea acestui proiect sunt cei de la Prographic Architecture Studio.
Festivitățile din cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură se desfășoară în perioada 14 – 30 octombrie 2014. Mai multe detalii puteți afla vizitând website-ul evenimentului www.uar-bna.ro.

Înapoi