Știri

media

Premiul e-People, pentru Bogdan Padiu, CEO-ul Teamnet Group

bogdan-padiu-content Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group, a câștigat premiul e-People în cadrul Galei e-Finance. Omul de afaceri a construit grupul Teamnet în jurul spiritului de echipă.

Dupa ce a înregistrat o creștere de 639% a veniturilor în ultimii 5 ani, Teamnet a fost inclus  pentru al 6-lea an consecutiv în topul „Deloitte Technology Fast 50 Central Europe” și este  singura companie românească inclusă în categoria „Big 5” a ediției din 2013 a acestui top,  ocupând locul 3 in clasament.

În decembrie 2013 Bogdan Padiu a anunțat rebranding-ul, care a venit în contextul transformării Teamnet într-un grup regional axat pe realizarea de proiecte tehnologice ample, cu impact asupra societății.
Teamnet vizează lansarea de noi produse și proiecte complexe care să susțină dezvoltarea României și a țărilor din regiune, implicarea în proiecte de cercetare și dezvoltare, extinderea la nivel internațional și atingerea pragului de 100 de milioane de euro cifră de afaceri în următorii 3 ani.

Grupul derulează proiecte în 10 țări din regiune, iar în următorii cinci ani va deschide înca 12 birouri regionale, în țări precum Polonia, Italia sau Rusia. Ca urmare a extinderii, peste 40% din cifra de afaceri va fi realizată din operațiunile din afara țării în 2018.

Odată cu relansarea investițiilor în IT ale sectorului privat, Teamnet își propune să genereze peste 30% din cifra de afaceri din proiecte cu companii private în decurs de cinci ani.

Autor: Paul Maximillian

Publicaţie: www.manager.ro

Înapoi