Teamnet

imagine_generica_1

Compania Teamnet se ocupă de integrare IT&C, management de proiect și consultanţă IT&Business.


Teamnet

Experiență în domenii de activitate variate

Avem o experienţă îndelungată în domenii precum mediu, administraţie publică şi e-guvernare, siguranţă publică, agricultură, management de proiect şi finanţare din fonduri UE, experienţă demonstrată de proiectele de amploare implementate în fiecare dintre aceste sectoare.

Proiecte personalizate pe nevoile clienților

Avem capacitatea de a livra sisteme personalizate pe nevoile clienţilor noştri, sisteme ce acoperă o gamă largă de servicii. De la dezvoltare de software şi integrare cu arhitecturi hardware şi sisteme de comunicaţii, la consultanţă în afaceri şi project management, echipa noastră livrează soluţii complexe la standarde de top.

Produse complexe

Oferim produse în variate arii de expertiză: sisteme de management pentru situaţii de urgenţă; soluţii pentru gestionarea informaţiilor geospaţiale; soluţii pentru management-ul resurselor umane; sisteme SCADA de monitorizare a utilităţilor; sisteme integrate de gestiune a afacerilor; soluţii de Guvernare; sisteme de management medical.

Tehnologii avansate

Sistemele dezvoltate de Teamnet integrează cele mai avansate şi inovative tehnologii, cum ar fi GIS (Geographic Information System), UAV (Unmanned Aerial Vehicle) și Cloud.