Teamnet Engineering

group_overview

Compania noastră de engineering dezvoltă sisteme de apă şi canalizare, Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA), automatizări şi electrical engineering, sisteme de management al deşeurilor pentru clienţi din domeniul privat şi public.

De asemenea, oferă servicii de consultanță în proiectare procese industriale și asistență tehnică.Arii de expertiză

Suntem recunoscuţi pentru expertiza noastră în asistenţă tehnică, consultanţă, proiectare, implementare, mentenanţă în domeniile servicii publice, mediu, transport, agricultură, energie şi utilităţi.

Servicii complete

Oferim clienţilor noştri servicii complete şi adaptate nevoilor lor, de la dezvoltarea proiectelor de utilaje şi echipamente tehnologice, la implementarea proiectelor, monitorizarea derulării şi oferirea de servicii de garanţie.

Expertiză în tehnologii de ultimă generaţie

Expertiza noastră în domenii extrem de tehnologizate precum Automation & Control, SCADA și electrical engineering ne ajută să livrăm soluţii extrem de competitive pe piaţa internaţională.

Membru Silver ISWA

Suntem membru Silver în ISWA (International Solid Waste Association), contribuind astfel la coordonarea rețelei asociației din regiunile Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu și zona Mării Mediterane.

Integrator de sisteme certificat Indusoft

Teamnet Engineering a stabilit un parteneriat strategic cu compania Indusoft ca Integrator de sisteme certificat, astfel obținând un avantaj competitiv pe o piață aflată în creștere și dezvoltare avansată a aplicațiilor industriale. Acest parteneriat reprezintă o recunoaștere a activităților de automatică ale Teamnet Engineering și capacitatea noastră de a oferi cele mai bune soluții SCADA.

Certificare ANRE

Teamnet Engineering este certificată (tip B) de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE București pentru proiectare și execuție instalații electrice: incinte exterioare și interioare, construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.