Teamnet Dedalus

group_overview

Teamnet Dedalus este unul dintre principalii furnizori de soluţii e-Health din România, atât pentru sistemul public de sănătate, cât şi pentru cel privat. Compania a luat naştere dintr-un parteneriat strategic cu Dedalus SpA, ca lider în soluții software pentru sistemul de sănătate public și privat din Italia.

Soluții e-Health pentru excelență în serviciile de sănătate

De la abordarea terapeutică și servicii de diagnostic până la telemedicină și management spitalicesc, compania acoperă fluxuri complexe de lucru cu soluții interoperabile de e-Health.

ARMONIA®sanita – sistemul informatic pentru spitale dezvoltat de Teamnet Dedalus este deja implementat cu succes de unii dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din România. Cu module care acoperă majoritatea fluxurilor de lucru într-un spital, de la programarea pacientului, spitalizare și laborator până la farmacie și chiar managementul intervenţiilor chirurgicale, ARMONIA®sanita contribuie la o mai mare eficiență și calitate superioară în serviciile de sănătate.

Teamnet Dedalus oferă, de asemenea, sisteme complexe de e-Health, care pot fi scalate la nivel judeţean, național și regional: sistem integrat pentru ambulanțe și spitale de urgență, sistem integrat pentru transfuzii de sânge și de managementul donatorilor, Electronic Health Record (Evidenţă Electronică în Sănătate), EMERGYS – software de Management al Urgențelor & Dezastrelor, ePrescription, eBooking etc.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.dedalus-teamnet.ro